Vision, mission og mål

Vision
Vi ønsker at være førende inden for transportområdet recycling/bulk og silologistik. Det betyder, at vi skal have den bedste standard til de laveste omkostninger i bulk-branchen. Desuden vil vi være den foretrukne partner når det gælder logistik og transport med Walking Floor- og silovogne i de nordiske lande og Vesteuropa.

Mission
Vi fokuserer på 3 hovedelementer:

  1. Vi udvikler kundeorienterede løsninger, der giver vores kunder den bedste service i branchen til den mest fordelagtige markedspris.
  2. Vi er en betydelig logistikvirksomhed som udnytter ny viden og kompetencer til specialtransport og nicher.
  3. Vi skaber langvarige kontrakter med vores kunder og kendskab til vores kunders behov.

Mål
Vi arbejder på at vores kunder skal opleve, at vi er blandt de bedste i branchen, når man vurderer kvalitet, IT samt motiverede og engagerede medarbejdere. Vores succes bygger på dygtige og højtuddannede fagfolk, der sikrer tilfredsheden hos kunderne. Vi skal betragte IT-værktøjer som vigtige elementer til at oprette en høj kvalitet i logistikken, en sund økonomi samt et positivt og ærligt forhold til kunderne.

NTG Nielsen & Sørensen skal hvert år udvikle sig med stigende omsætning og positivt dækningsbidrag, så positionen blandt de bedste i branchen inden for bulk-logistik kan fastholdes.