Silotransport

Specialister i silotransport.

NTG Nielsen & Sørensen tilbyder fleksibel, pålidelig og effektiv silotransport på vej, bane og som kombinerede transporter med intermodal service. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i Europa. Det giver vores kunder den nødvendige kapacitet og just-in-time levering med en høj grad af sikkerhed.

NTG Nielsen & Sørensen tilbyder nye lette 60-65 cbm siloer, 30 cbm liggende cementsiloer og 30 fods tryksilocontainere til intermodal logistik. Desuden har vi nye lette 60-65 cbm silotrailere som læsser 25 ton. Vi transporterer alt i pulver. Det gælder f.eks. PVC, salt, stivelse, cement, kalk og råprodukter til industriens produktion.

Vi råder over en betydelig vognpark, der omfatter en stor flåde af nye, lette køretøjer, der opfylder kravene til Euronorm 5 og 6, og vi anvender oliefrie luftkompressorerer med lydisoleret kasse og køling (RTi). Vores miljøprofil understøttes af en effektiv organisationsstruktur med kompetente og engagerede medarbejdere.

Vores køretøjer er udstyret med Qualcomm satellitkommunikation. Det betyder effektiv styring og gennemsigtighed i køre/hviletid. Chaufførene hos NTG Nielsen & Sørensen er uddannet efter BBS (Behaviour Based Safety) og vores køretøjer er udstyret med personlig sikkerhedsudrustning.